Wordt deze e-mail niet volledig weergegeven, bekijk dan hier de online versie.
Rabobank
Update #Rabokans2013
21 juni 2018
Beste relatie,

Bedankt dat u aanwezig was bij de bijeenkomst ‘Internet: kans of bedreiging?’. Wij hopen dat u bent geïnspireerd om de kansen te pakken die internet biedt.
 
Na de bijeenkomst was de hashtag ‘#Rabokans2013’ nog dagen lang trending topic op social media. Wilt u Ideality gaan volgen op Twitter, nog even kijken hoe Kester2Wielers' webshop eruit ziet of de tips van Jem-id nog eens nalezen? Hieronder leest u waar u de informatie uit de presentaties en de social media gegevens van de drie ondernemers terugvindt:
  • Ideality: Klik hier voor de presentatie. Op Twitter vindt u Ideality onder @IdealityNL.
  • Kester2Wielers: Klik hier om uw Facebookpagina te vergelijken met uw concurrenten, of ga naar de website en/of Facebook pagina van Kester2Wielers. Het filmpje over mobiele telefoons kunt u hier terugzien.
  • Jem-id: In het document 'De invloed van internet' vindt u tips over het inspelen op kansen en het generen van traffic naar uw website (zie bijlage van deze e-mail). Op Twitter vindt u Jem-id onder @JEM_id of ga naar hun Facebook pagina.
 
De tips voor veilig internetbankieren die Rabobank Westland met jullie heeft gedeeld, kunt u hier nalezen.
 
Veel succes en graag tot ziens op social media!


Met vriendelijke groet,
S. Çakiroglu
Manager Bedrijven Advies
Bedrijven


Rabobank Westland
Bedrijven
Bezoekadres: Leehove 65, De Lier
Telefoon: (0174) 215000
E-mail: bedrijvenadvies@westland.rabobank.nl
Website: http://www.rabobank.nl/westland

Ingeschreven bij de K.v.K., nummer 27200322
VeiligheidVeiligheid Afmelden/WijzigenAfmelden of gegevens voor Rabobank e-mail wijzigen Samen sterker.
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u deze e-mail onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. Voor het invullen van persoonlijke gegevens wordt u altijd doorgeleid naar een beveiligde internetpagina van de Rabobank.
Denk voor het printen van deze e-mail aan het milieu!